.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10

Cybersäkerhet (för dem som har en miljon andra saker att tänka på)

28 apr 2021, 09:00–10:00 | Arrangör: DigIT Hub

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

🔐Behövs cybersäkerhet verkligen om man är entreprenör eller driver ett mindre företag? Ja! Men det behöver inte vara krångligt. Den 28:e april kör vi därför en praktisk och konkret introduktion till cybersäkerhet (för dig som egentligen helst vill slippa tänka på cybersäkerhet).

Cybersäkerhet – behövs det verkligen? Ja! Den digitala världen ger oss fantastiska möjligheter att utveckla och driva våra företag, men det innebär också vissa risker som vi behöver ha koll på för att inte utsätta våra kunder, partners eller den egna verksamheten för skada. Detta kan till exempel gälla obehörig tillgång till kreditkortsuppgifter, kundlistor eller känslig företagsinformation.

Vi vill därför se till att du som egenföretagare eller småföretagare har den kunskap som krävs för att bedriva din dagliga verksamhet på ett cybersäkert sätt – utan att krångla till det för mycket. DigIT Hub kommer tillsammans med RISE och Tillväxt Malmö att hålla ett digitalt seminarium den 28 april, där vi går igenom det mest väsentliga när det gäller cybersäkerhet. 

Seminariet vänder sig främst till dig som har begränsat med tid och resurser att lägga på cybersäkerhet, men som ändå förstår vikten av att bedriva ditt företag på ett cybersäkert sätt. Du kommer under en timmes tid få en grundförståelse för vad cybersäkerhet egentligen innebär i praktiken, hur det påverkar dig i din dagliga verksamhet, och vad du – rent konkret – kan tänka på och göra redan idag.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.