.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare nätverkande på Goto 10 i Linköping

Cyberly nätverksträff: Upskill – Reskill – Om att hitta och bygga kompetens

16 mar 2023, 10:00–12:00 | Arrangör: Linköping Science Park

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Kompetensbristen på marknaden är stor inom en rad olika områden, inte minst säkerhetsrelaterad kompetens. Varmt välkommen till en nätverksträff med Cyberly på detta högaktuella tema! Arrangören bjuder på förmiddagsfika.

Joanna Sjölander, nytillträdd community manager för Cyberly inleder med en kort uppdatering om klustrets utveckling och inriktning framåt.

Därefter tar Fredrik Carlén från Forefront Amplify vid och delar erfarenheter och insikter kring hur vi kan tillföra mer kompetens till vår region, utveckla den vi har och hur vi skapar ett kontinuerligt lärande för att täcka de behov vi ser framåt. Konsultbolaget Forefront har precis som så många andra upplevt effekterna av kompetensbristen och valt att tillsammans med kunder och partners hitta vägar för att råda bot på delar av den. 

Avslutningsvis berättar Hela Galvis, projektledare för Linköping Science Parks Vinnovafinansierade nationella projekt ”Switch to Sweden” om hur vi kan hjälpa er att hitta internationell talang som redan finns i Sverige – innan de lämnar oss för att börja arbeta eller forska någon annanstans.

Sprid gärna inbjudan till ditt nätverk av kollegor och leverantörer – ett konkurrenskraftigt näringsliv bygger vi tillsammans!

Kontakt

Frida Enebro, Communications & Event Manager Linköping Science Park

Frida.Enebro@linkopingsciencepark.se

+46 (0)72-4647255

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping