.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10

Civic Tech Demodag

5 okt 2021, 09:00–12:00 | Arrangör: Civic Tech Sweden

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Vinnova har under 2020 & 2021 genomfört en satsning på civic tech där 14 projekt fått stöd för att utveckla medborgarnära tjänster i samverkan med idéburna organisationer, offentliga verksamheter och digital talang.

Civic tech är digitala lösningar som kan göra det offentliga mer öppet och transparent, där medborgare kan vara både medskapare och behovsägare. Med andra ord – teknik för samhällsnytta.

Vinnova har under 2020 och 2021 genomfört en satsning på civic tech där 14 projekt fått stöd för att utveckla medborgarnära tjänster i samverkan med idéburna organisationer, offentliga verksamheter och digital talang. Nu är det dags för rapportering - och du kommer få träffa alla projekten! 👏

När?
Den 5 oktober 2021 kl 09.00 till 12.00. 👏

Titta live - och chatta med projekten Demodagen är digital så du kan befinna dig var du vill. Några från projekten är med i en studio i Stockholm och några är med digitalt precis som dig.

Tillsammans med Pernilla från Civic Tech Sweden kommer du kunna chatta med projekten i chatten bredvid sändningen på YouTube. Se både sändningen och mer om alla 14 projekten i tråden om Demodagen i vårt forum.

Anmäl dig nu!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event online