.FILE 2G 3G 4G 5G

Previous networking at Goto 10 in Linköping

Bright East

29 nov 2022, 17:00–19:30 | Organizer: Linköping Science Park

The event has passed.

Bright East - ett karriärnätverk Bright East är det härliga nätverket som riktar sig till dig mellan 20 och 35 år, och finns till för dig som kanske är i början av din karriär, nyligen flyttat hit eller precis ska ut i yrkeslivet efter dina studier.

Genom nätverket vill vi ge dig en möjlighet att bredda dig utanför ditt jobb eller studier. Tillsammans med våra nätverksdeltagare vill vi inspirera och inspireras, knyta nya kontakter, diskutera idéer och stärka våra band inom regionen. Kanske är det på nästa nätverksträff som du träffar din nya kompis, kollega eller kund.

Nätverket träffas under lättsamma former några gånger per år, där varje träff har olika teman, är kostnadsfria och varieras mellan Linköping och Norrköping. Den 29:e november är temat Start-up - vägen till din dröm!

Mat och dryck serveras. Länk för anmälan kommer snart.

Bright East drivs av: Lundbergs Fastigheter, Linköpings Science Park, Skill och Östsvenska Handelskammaren.

Spana in vår facebooksida.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping