.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Linköping

Bricks Challenge Workshop

1 feb 2023, 17:00–18:30 | Arrangör: e2 Young Engineers

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Har dina barn intresse för teknik, fysik eller matematik? Ta chansen att få stöd som förälder till att bidra till barnens positiva utveckling, med barnen i fokus!

Om Bricks Challenge

e2 Young Engineers använder edutainment för lärande i sina program för barn och unga. Edutainment är en mycket uppskattad metodik som både underhåller och undervisar. Varje Bricks Challenge workshop inleds med ett kortare föredrag om ett specifikt tema inom klassisk mekanik och fysik, därefter ska deltagare sprida ut sig och bygga olika modeller. När barnen har byggt klart de också leka fritt med sina skapelser!

Med Bricks Challenge vill Young Engineers introducera fler barn och unga till STEM* på ett lekfullt sätt (*STEM står för Science, Technology, Engineering, and Mathematics). Gå med i Young Engineers idag och förverkliga ditt barns STEM*-dröm! Anmälan går via Young Engineers hemsida.

Om arrangören

e2 Young Engineers grundades 2008 och Linköping är först ut i Sverige att kunna ta del av e2 deras mycket roliga tekniska fritidsverksamhet. Företaget stöds av både Europeiska Unionen och Harvard University, och har vunnit utmärkelsen Global Entrepreneur of the Year i en internationell YBI (Youth Business International) tävling. Under åren har e2 Young Engineers utvecklat egna pedagogiska och tekniska lösningar. Med hjälp av framgångsrika franchisetagare tillhandahålls dessa lösningar genom STEM-kurser för barn och ungdomar som använder Algobrix®, LEGO®, elektronik och Genius® byggplattformar.

Kontakt

Gladys Koroma

linkoping@youngengineers.org

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping