.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare workshop på Goto 10 i Linköping

Bricks Challenge Demoworkshop

18 jan 2023, 16:00–16:30 | Arrangör: e2 Young Engineers

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Linköping är först ut i Sverige att kunna ta del av e2 Young Engineers mycket roliga tekniska fritidsverksamhet. e2 Young Engineers erbjuder en demoworkshop i det roliga och spännande programmet Bricks Challenge!

e2 Young Engineers lärorika program använder edutainment för lärande. I Bricks Challenge far deltagarna börja varie workshop med att lära känna ett tema inom klassisk mekanik. Sedan fär de bygga en modell som demonstrera samma tema i praktiken. När modellen är byggd far varje deltagare leka fritt och har roligt med sina skapelser! Gä med oss idag och förverkliga STEM (Science, technology, engineering, and mathematics)!

Deltagare i denna workshop har möjlighet att få en mer konkret uppfattning om Young Engineers edutainment och hur den på ett lekfullt sätt bidrar till en bättre framtid för både individ och samhälle.

Om arrangören

e2 Young Engineers grundades 2008. Sedan dess har företaget erkänts av Harvard University och Europeiska Unionen, förutom att det vann utmärkelsen Global Entrepreneur of the Year i en internationell YBI (Youth Business International) tävling 2011. Under åren har e2 Young Engineers utvecklat egna pedagogiska och tekniska lösningar. Med hjälp av framgångsrika franchisetagare tillhandahålls dessa lösningar genom STEM-kurser (Science, Technology, Engineering and Math) för barn och ungdomar som använder Algobrix®, LEGO®, elektronik och Genius® byggplattformar. Läs mer på e2 Young Engineers hemsida  

Kontakt

Gladys Koroma

linkoping@youngengineers.org

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping