.FILE 2G 3G 4G 5G

Presentation på Goto 10 i Linköping och online

Brand Bootcamp: Ny lagstiftning kring hållbarhetskommunikation

5 jun 2024, 07:45–09:00 | Arrangör: Linköping Science Park

Så tar du plats genom laglig, trovärdig och samtidigt inspirerande kommunikation!

Kommande EU-lagstiftning påverkar inte bara affärsmodeller och hållbarhetsrapporteringar utan även hur vi får kommunicera. Begrepp som grönt, klimatsmart och miljövänligt blir förbjudet att använda i marknadsföring utan att ha stöd i fakta. Så hur ska vi vara korrekta, utan att sluta vara inspirerande?  Nu finns det ett fönster för den som vill positionera sitt varumärke som en seriös, ansvarstagande och relevant spelare.

Välkommen på frukostmöte med Intellecta och Brand Bootcamp för att höra mer! Intellecta bjuder på frukost. Begränsat antal platser – först till kvarn!

Program

  • 07:45: Dörrarna öppnas, frukost, mingel
  • 0800: Föredraget börjar

Brand bootcamp är nätverkträffen för dig som arbetar med eller pluggar marknadsföring och kommunikation. Vi träffas på enklaste sätt, minglar över en kopp kaffe och lyssnar på något intressant föredrag. Öppet för alla.

Vill du bidra med innehåll till nästa träff?

Få möjlighet att delta med dig av din kunskap och dina erfarenheter och bidra till din och dina branchkollegors utveckling. Ställ upp som talare/innehållsskapare/seminarieledare/vad du nu vill göra. Vårt upplägg är superenkelt: du bidrar med innehåll, vi paketerar, bjuder in och ordnar allt det praktiska. Hör av dig Fredrik Larsson, Linköping Science Parks kommunikationschef så hittar vi ett upplägg: fredrik.larsson@linkopingsciencepark.se.

Läs mer om tidigare träffar här

  • 5 jun 2024, 07:45–09:00
  • Gradängen
    Collegium, Teknikringen 7, 583 30 Linköping
  • Möjlighet att delta online
  • Svenska

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping