.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Malmö

Att vara djävulens IT advokat

31 jan 2024, 17:00–19:00 | Arrangör: Be a Part AB

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Björn Westerlund och Anna Haziraj delar insikter om hur 'Fail Fast'-metoden och konceptet 'djävulens advokat' kan användas för att effektivt lära av misstag och stimulera innovation.

Bara den som sover gör inga misstag, sade Ingvar Kamprad, och misstag gör vi hela tiden. Men hur kan vi jobba aktivt för att upptäcka våra misstag och feltänk så fort som möjligt så att vi kan ägna oss åt att göra rätt istället för fel? Ett sätt är att se till att ha en djävulens advokat i rummet!

Björn Westerlund, Chef för Digitala tjänster och design på Region Skåne och med erfarenhet från utveckling både privata och offentliga sammanhang, och Anna Haziraj Digital Transformationsledare från “Be A Part” delar under denna föreläsning med sig både av handfasta metoder för hur man kan jobba med “Fail Fast” och vad som händer när man inte gör det.

Under föreläsningen kommer vi att genom exempel från verkligheten tala om saker som “Group Think”, varför det är viktigt att bryta homogeniteten i grupper och hur man kan jobba för att öppna upp grupper för nya intryck och förändring, med exempel hämtade i verkligheten från invasionen av grisbukten till Sony Ericsson och egna misstag. Vi kommer också att titta in på rollen som djävulens advokat och vad som behövs för att den ska lyckas.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö