.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Stockholm

Är du med på listan?

18 okt 2017, 17:00–20:00 | Arrangör: Rättviseförmedlingen

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Release av Listoteket - Rättviseförmedlingens nya och förbättrade listor, en digital kompetensbank av kunniga personer som bryter mot rådande representationsnormer.

Ett brett urval leder till bättre möjligheter att anlita den med bäst kompetens – det säger sig självt. Rättviseförmedlingens verksamhet går ut på att använda vårt nätverk av fler än 130 000 följare i sociala medier till att – helt gratis – bredda urvalslistor i olika sammanhang. Vi letar alltid efter dem som inte redan tillhör “de vanliga” (normen). De personer som våra följare, rättviseförmedlarna, tipsar om hamnar i listor på vår hemsida. Dessa listor har använts av journalister för att leta experter till nyhetsartiklar, projektledare som arrangerar seminarier eller bokar talare vid konferenser, och många fler.

Den 18 oktober presenterar vi Listoteket – en digital lösning byggd med hjälp av medel från MUCF och Internetfonden, för att samla normbrytande kompetens. Med ett verktyg som detta kommer det bli enkelt att utifrån ett jämlikhetsperspektiv söka människor för exempelvis media, konferenser, företag eller projekt. Detta vill vi fira med dig!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm