.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10

Använd digital data för ett bättre analogt liv

17 nov 2020, 10:00–10:30 | Arrangör: Jonas Fröjd, Mindkicker

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

En praktiskt föreläsning om hur ditt analoga liv kan förbättras med hjälp av västerländsk teknik ihop med österländsk visdom.

Jonas från Mindkicker kommer att berätta om varför vi måste vilja sakta ned utan att tappa farten med det unika helhetskonceptet som är allt viktigare än någonsin i denna extremt snabba tid vi lever i, dvs att leda oss själva och andra i tider av osäkerhet & snabba förändringar!

Du får lära dig lite hur du hackar din undermedvetna programmering som styr upp till 95% av din dag och hur du tar kommandot över din hjärna och ditt liv. Du lär dig övervinna rädslor, stoppa din inre sabotör, undanröja tvivel och vara din egen bästa vän, så att du kan maxa din potential.

OM JONAS FRÖJD

Jonas är en mindkicker, jobbar som ledarskapstränare och föredragshållare. Han har bla levt med munkar i Japan och har en naturlig förmåga att förstå och ”mindfucka” människors undermedvetna mönster och skapa nya och bättre strategier i livet. Jonas är lekfull, kreativ och genuint nyfiken som person. Som ledarskapstränare är han unik inom sitt område och verksam över hela världen. Han har hjälpt tusentals människor att maxa sin potential optimerat efter digital analys, analys av känslor, tankar och beteende. Hjälper numera även företag på ett ingenjörsmässigt sätt att optimera prestationerna genom att mäta för att veta var det ska förbättras.

Jonas Fröjd

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.