.FILE 2G 3G 4G 5G

Presentation på Goto 10 i Linköping och online

AI och kreativitet – en eftermiddag om AI för lärande i skola och utbildning (AI-snack live)

18 jun 2024, 13:00–15:30 | Arrangör: Internetstiftelsen

Välkommen till AI-snack den 18 juni. Vi har bjudit in ledande experter som kommer att dela med sig av massor med kunskaper kring hur du kan använda AI som ett kreativt verktyg i undervisningen. Eventet sänds live från Linköping med möjlighet att delta genom interaktiva inslag och nätverkande!

Till AI-snack den 18 juni har vi bjudit in en rad kunniga experter, lärare, skolledare och entusiaster inom utbildning som tillsammans kommer att utforska de senaste innovationerna och tillämpningarna av artificiell intelligens inom utbildningsområdet. Du kommer att få möjlighet att få insikter, kunskaper och inspiration för de möjligheter som AI kan skapa för kreativiteten. Du kommer även att få ett brett perspektiv på de risker och etiska överväganden som finns med att släppa in AI i klassrummet och i undervisningen

Moderatorer

Moderatorer för evenemanget är Joel Rangsjö och Jonatan Tensetti, lärare och IT-pedagoger. Både Jonathan och Joel är AI-nördar, som bland annat driver webbplatsen www.aiit.nu, där de delar med sig av massa tips och verktyg. Tillsammans med Danny Stacey har vi också podden AI-snack på YouTube.

Välkommen till denna eftermiddag med intressanta personer för AI och utbildning!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping