.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Linköping

AI-drivna tjänster med människan i centrum

25 apr 2023, 17:00–19:00 | Arrangör: Usify

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Hur kan designers använda AI-teknologi för människocentrerade tjänster? Missa inte detta framtidsspanande tillfälle!

Är du nyfiken på hur AI kan vara en komponent i produktutveckling? Möt kvällens tre talare som med olika erfarenheter kommer adressera hur designers kan utveckla sina arbetssätt med hjälp av AI!

Pontus Wärnestål

Pontus är prisbelönt forskare och designer som har arbetat med design av digitala tjänster i över tjugo år inom en rad branscher och sektorer på en internationell marknad. Han bedriver forskning och utbildar inom digital tjänsteinnovation och artificiell intelligens (AI) som docent vid Högskolan i Halmstad. Pontus är aktuell med boken ”Design av AI-drivna tjänster” som gavs ut av Studentlitteratur i augusti 2021 och i engelsk version 2022.

Karin Ackerholm

Projektledare AI sweden. Karin arbetar som innovationsrådgivare och affärscoach. Hon har en bakgrund inom design och vana att använda teknik till nytta för människor och verksamheter i en bredd av sammanhang (akademi, företag, offentliga verksamheter).

Sofia Tegelid

Sofia driver kompetensutbildning inom nya tekniker på Usify. Med en bakgrund som kognitionsvetare adresserar hon människocentrerad utveckling i organisationer, både på strategisk nivå och operativ. Som facilitator av detta event kommer hon leda gruppen i gemensamt arbete efter föreläsningen.

Agenda

17:00 - 17:15 Insläpp 

17:15 - 18:30 Föreläsning

18:30 Mingel och Diskussion - efter föreläsningen faciliteras gruppdiskussioner samt enklare förtäring erbjuds för deltagare som är på plats.

Föreläsningen kommer att sändas live på Goto 10:s YouTubekanal.

Kontakt

Julia Bergman, Communications Officer Linköping Science Park

julia.bergman@linkopingsciencepark.se

+46 (0)73-616 85 98

  • 25 apr 2023, 17:00–19:00
  • Svenska
  • Arrangör: Usify

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping