.FILE 2G 3G 4G 5G

Presentation på Goto 10 i Malmö

Agilt, självstyrande, tillitsbaserat. Vad är det som ALLTID går fel när det inte funkar?

12 dec 2023, 15:30–17:00 | Arrangör: Tuff Ledarskapsträning

När samarbetet i ett team havererar handlar det nästan alltid om samma sak: utdaterat ledarskap och/eller underutvecklat samarbetsklimat. Misstaget är att missa att ledarskapet behöver vara helt annorlunda och att teamet behöver processa sig fram till ett tryggt och öppet samarbetsklimat.

Tuff ledarskapsträning har i mer än 25 år praktiskt arbetat med självstyrande team (lärdomarna är bl a beskrivna i boken Moose Heads on the Table) och identifierat viktiga förutsättningar som behöver finnas på plats samt vad det tar för att lyckas med att få teamarbetet att fungera. Det handlar om att i grunden ställa om ledarskapet och att lägga kraft på att utveckla en förtroendefull, öppen kultur.

Tuffs Karin Tenelius och Eva Lorentzon är på plats för att dela med sig handfasta, verklighetsnära och användbara verktyg, metoder och insikter. Är du ute efter quick fixes och enkla lösningar kommer du att bli besviken - det här är för dig som är redo att ge dig i kast med något som är svårt och utmanande men som i ett längre perspektiv ger helt andra resultat.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö

  • 12 dec 2023, 15:30–17:00
  • Hörsalen
    Slagthuset, Carlsgatan 12A, 211 20 Malmö
  • Svenska