.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare meetup på Goto 10 i Linköping

Afterwork med Goto 10 Linköping

25 maj 2023, 16:00–19:00 | Arrangör: Goto 10

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Premiär för afterwork med Goto 10 Linköping! Vi vill träffa dig, mingla och ha kul tillsammans! Välkommen på en kväll som vi laddar med massor av härligt umgänge och glatt humör!

Kanske letar du efter nya medarbetare, kunder och samarbeten, kanske är du nyfiken på vad som händer i Mjärdevi eller vill du bara hänga med andra drivna personer? Ta chansen att träffa både medlemmar på Goto 10 Linköping, våra partners, studenter och andra företag som sitter i Mjärdevi. Du som är intresserad av nätverkande i olika format ska inte missa denna härliga afterwork - fram med kalendern och boka in dig idag!

Vi bjuder på mat, enkelt tilltugg, drinks och en stor dos energi. Välkommen till första träffen av flera, för dig som är eller vill bli en del av Goto 10 communityt! Anmäl dig via anmälningsknappen till höger.

Program

16:00 AW:n börjar. Ta mat, dryck och prata med folk!

16:20 Community manager Ulli hälsar alla välkomna

16:30 Speed dating på professionell nivå för företagare, innovatörer och studenter - våga ta kontakt med varandra och bryta isen!

17:00 Mingel free style

19:00ish Dags att gå hem! Eller fortsätta?

Tiderna är ungefärliga 🙂

Kontakt

Har du frågor eller vill meddela eventuella allergier & specialkost kontakta community manager Ulli Kaposhka på ulyana.kaposhka@internetstiftelsen.se.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping