.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare meetup på Goto 10 i Linköping

Afterwork med Goto 10 Linköping

21 sep 2023, 17:00–20:00 | Arrangör: Internetstiftelsen

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Succén är tillbaka - välkommen på afterwork nummer två med Goto 10 Linköping där vårt community laddar med massor av härligt umgänge och glatt humör, samtidigt som vi inviger natural kaffebar!

Vad gör vi på våra afterworks? Vi träffas, minglar och har kul tillsammans! Kanske letar du efter nya medarbetare, kunder och samarbeten, kanske är du nyfiken på vad som händer i Mjärdevi eller vill du bara hänga med andra drivna personer? Ta chansen att träffa både medlemmar på Goto 10 Linköping, våra partners, studenter och företag som sitter i Mjärdevi!

Det lilla extra på toppen - vi firar nämligen invigning av natural kaffebar som kommer att vara en klar favorit för dig som är kaffekonnässören eller en vanlig fikagäst som bara vill avnjuta några goda bitar. natural serverar enklare mat, fika och hantverksmässigt specialkaffe som rostas bl. a. på Goto 10.

Du som är intresserad av nätverkande i olika format och vill smaka stans godaste kaffe ska inte missa denna härliga afterwork - fram med kalendern och boka in dig idag! Vi bjuder på mat och en stor dos energi.

Fått förhinder?

Antal deltagare är begränsat så om du får förhinder var vänlig och avanmäl dig så att någon annan kan ta din plats. Detta gör du enklast genom att gå in på aw:ns sida (logga in som medlem först) och trycka på "avanmäl"-knappen.

Program

17:00 AW:n börjar! Community manager Ulli hälsar alla välkomna

17:10 Invigning av kaffebar natural och speed dating på professionell nivå för företagare, innovatörer och studenter - våga ta kontakt med varandra och bryta isen! 

20:00 Finito! 

Kontakt

Har du frågor eller vill meddela eventuella allergier & specialkost kontakta vår community manager Ulli Kaposhka på ulyana.kaposhka@internetstiftelsen.se.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping