.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare nätverkande på Goto 10 i Stockholm

5 år med Goto 10 Stockholm!

30 maj 2022, 16:30–19:30 | Arrangör: Internetstiftelsen

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Den 4 maj 2017 slog vi upp portarna till världens första Goto 10, sen dess har fem händelserika år passerat. Välkommen till en kväll med mingel, samtal, nätverk och kalas!

Sen Goto 10 Stockholm öppnade har bland annat ett kaotiskt presidentval i USA, ett riksdagsval på hemmaplan, en pandemi och ett antal andra internetrelaterade nyhetscykler passerat. Internetstiftelsens undersökning svenskarna och internet har de senaste åren visat på en ökad oro och ett växande digitalt utanförskap i Sverige. För att fira vår egen femårsdag väljer vi därför att ägna en kväll åt att diskutera det digitala samhället, vart det är på väg och hur det kan bli mer hållbart för fler.

Agenda

  • 16.30: Dörrarna öppnas
    Kom och träffa andra som är nyfikna på Goto 10, experter från Internetstiftelsen och personer som varit med i arbetet kring Goto 10 sen starten.
  • 17.30: Goto 10 hälsar välkomna
    För att inleda kvällens samtal berättar vår community manager Robin Vetter kort om hur tankarna gick inför öppnandet av Goto 10 och hur de kommande fem åren ser ut. Måns Jonasson kommer också att berätta mer om designen och visa bilder från bygget av Goto 10 nummer tre i Linköping!
  • 17.45: Hur ser ett hållbart digitalt samhälle ut?
    Adina Schildt, institutet för juridik och internet och Sara Övreby, policychef på Google Sverige diskuterar i samtal med Robin Vetter, Community Manager på Goto 10 Stockholm hur hållbarhet i ett digitalt samhälle ser ut.
  • 18.30: Avrundning och mingel

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Stockholm