.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Malmö

4 vanliga fel i en affärsplan

9 maj 2023, 14:00–15:00 | Arrangör: Arbetsförmedlingen

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Arbetsförmedlingen har hjälpt tusentals arbetssökande ta steget till att bli egenföretagare, men hade kunnat ha hjälpt ännu fler om de undvikit fyra vanliga misstag. I detta event lär du dig mer om dessa misstag - och hur du kan få startup finansiering från arbetsförmedlingen!

Arbetsförmedlingen ger varje år möjligheten till tusentals entreprenörer att pröva sina vingar som företagare genom företagshjälp och finansiering. Vi ser dock att vi hade kunnat hjälpa ännu fler om de undvikit de fyra vanligaste misstagen när man skriver en affärsplan och budget. Här är några exempel:

  • Otydlighet i värdeskapandet, vad gör ditt företag unikt?
  • Otydlig marknadsföringsplan, hur skall du nå ut till kunderna?
  • Bristande antagande om försäljning, hur kom du fram till din försäljning?
  • Övertro på ekonomisk tillväxt, finns det lättförjänta pengar?

Om du funderar på att starta ditt eget företag är detta fyra misstag du inte vill göra. Inte bara för att din egen roadmap (din plan på hur du ska starta, etablera och växa företaget) blir otydlig, utan även för att du kommer att skrämma bort möjliga investerare och få en sämre tillväxt i ditt företag.

I slutet av vår presentation kommer vi även att mer konkret berätta hur vi på Arbetsförmedlingen kan hjälpa arbetssökande som vill starta sitt eget företag. Anmäl dig nu för att delta, på plats eller online!

Vem borde gå?

Eventet riktar sig främst till arbetssökande personer som har en företagsidé de vill förverkliga.

Eventet är även lämpligt för alla som vill ha hjälp att undvika vanliga fällor när man skriver en affärsplan.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö