.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare presentation på Goto 10 i Linköping

3-minute pitch with inGenious

17 apr 2023, 09:00–12:00 | Arrangör: Linköpings Universitet

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkommen till ett spännande pitchtillfälle där studenter från Linköpings universitet pitchar sina idéer om näringslivets innovationsprojekt och samhällets utmaningar till projektpartner och andra stakeholders!

Detta pitchtillfälle är ett viktigt moment i kursen inGenious som ges vid Linköpings universitet och är ett samarbete mellan LiU och Almi East Sweden AB, ett dotterbolag till Almi. Eventet syftar till att visa upp hur långt studenterna har kommit och få värdefull feedback, för att kunna utveckla sitt projekt (och sin pitch) vidare. Vi vill att studenterna utvecklar entreprenöriellt mindset samt blir vana och bekväma att pitcha inför publik. Vi vill också att studenterna blir medvetna om vad som bör kommuniceras och på vilket sätt, för att skapa intresse och nyfikenhet hos publiken.

Mer information kommer inom kort.

Om inGeniouskursen

I inGeniouskursen (799G52) arbetar studenterna i tvärdisciplinära projektgrupper med utmaningar direkt från näringslivet. Tanken med kursen är att studenterna ska utveckla skills, som gör dem attraktiva på arbetsmarknaden, gärna den östgötska arbetsmarknaden, samtidigt som de lär sig mer om att arbeta i team med olika professioner.

Kontakt

Cia Lundvall, facilitator i InGenious kursen

cia.lundvall@liu.se

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping