26 okt, 18:00–19:00

Workshop: Skapa musik med Teenage Engineering och SKAP

Musik = programmering? SKAP och Teenage Engineering bjuder in till gratis mini-workshop på Goto 10! Lär dig göra musik med Teenage Engineerings digitala Pocket Operator-syntheziser.

Teenage Engineering demar produkterna och hur de fungerar, och sedan är det dags att börja jobba. Under en intensiv halvtimme bygger du och de andra deltagarna musik tillsammans. När du lämnar Goto 10 får du med dig en egen Pocket Operator, som SKAP bjuder på.

Teenage Engineering grundades 2005 och är kända för sina synthesizers. Teenage Engineering lägger stort fokus på utbildning och inspiration och arrangerar ofta spelningar, workshops och utbildningar för såväl nybörjare som erfarna musikskapare.

SKAP jobbar för svenska musikskapares rättigheter och möjligheter att leva på musiken. Att inspirera och hjälpa sina medlemmar att utvecklas är en lika viktig del av SKAPs verksamhet som det politiska påverkansarbetet.

Tid: 26 okt kl 18.00
Plats: Goto 10, Hammarby Kaj 10
Pris: Gratis (och du får en Pocket Operator!)
Arrangör: SKAP och Teenage Engineering

Om du inte kan vara på plats så kommer vi även att livestreama evenemanget här på Goto 10 YouTube-kanal!

Kontakt

Gilda Romero
gilda.romero@skap.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangörer: SKAP, Teenage Engineering
    Logo SKAP
    Logo Teenage Engineering

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.