29 maj, 18:00–20:00

Workshop: Hitta ditt eget syfte

Innan vi bygger ett hus eller startar ett företag, skulle vi lägga en plan på plats – en ritning eller en skiss, eller hur? Men när vi kommer till våra liv är det alltför lätt att ”låta livet hända oss”.

Vi springer fortare och arbetar hårdare. Vi gör mer och ändå uppnår vi inte de resultat vi vill ha. Utan effektiva metoder för att utveckla dig själv och ditt liv så riskerar du ett liv som är så fyllt med saker att göra att livskvaliteten minskar, tillsammans med din hälsa.

Framgångsrika företagsledare vet att för att uppnå otroliga resultat, behöver det skapas en förståelse för syftet med verksamheten. Om du vill se otroliga resultat från ditt liv, borde du inte ha något syfte också?

I denna workshop så vägleder Hanna Lundberg och Heléne Ählberg dig i en process att börja utforska ditt eget, personliga syfte.

Vi kommer att utmana och stimulera ditt tänkande, kännande och actions för att utveckla ditt självledarskap. Vi kommer att dela med oss av våra praktiska erfarenheter att arbeta med självledarskap och hur du kan göra för att stärka din kraft att navigera ditt liv.

Agenda

18.00 – Meet & Greet

18.15 – Workshop

19.00 – Meet & Eat

19.30 – Workshop part 2

Kontakt

Michael Tiberg
0701-46 92 54
michael.tiberg@foocafe.org

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Foo Café
    Logo Foo Café

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.