15 mar, 15:00–16:00

Välkommen på Projektlabb #1: Europeisk kulturpolitik och fonder

I vårt första labb utforskar vi vilka grundläggande stenar som du behöver för att kunna bygga en perfekt ansökan. Vi kommer inleda detta informationsmöte med att informera om vilka fonder det finns att tillgå och hur du enklast tar del av dem. Ett möte som ger dig redskapen för att ta del av de fonder som passar er organisation och projektidé. Hur arbetar man på bästa sätt för att bygga grunden till sin projektansökan? Hur tar man steget från att arbeta lokalt och nationellt till att arbeta med ett internationellt kulturprojekt?

Under våren kommer Intercult tillsammans med Europa Direkt arrangera 5 Projektlabb där vi kommer djupdyka in i tematiken kring just Projektkompetens.Vi vill erbjuda er projektlabb i fem delar där vi tillsammans utforskar och diskuterar internationella projekt och hur ansökningsprocessen fungerar. Under varje Projektlabb kommer vi djupdyka i olika element som tillsammans kan användas för att bygga ditt nästa internationella projekt. Våra Projektlabb är uppdelade i 5 underteman där vi kommer lyfta olika ämnen som relaterar till att arbeta i projektform.

 

Kontakt

Jasmine Ålander nygren
jasmine@intercult.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: intercult
    Logo intercult

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.