15 okt, 15:30–17:00

Tidsvåg – en virtuell spelfest (Online)

Välkommen på en virtuell dagsfest om spel och kvinnors framgångar inom spelbranschen. Lyssna på talks med kvinnliga spelutvecklare och speldesigners och få demos av nya kommersiella spel och indiespel. Eventet hålls online via Zoom, med live-underhållning av DJ:s mellan samtalen. Vi ses online på Goto.

Tidsvåg – en spelfest, är en dagsfest om spel och kvinnors framgångar inom spelbranschen. Vi vill inspirera fler unga tjejer och icke-binära att se spel och programmering som möjliga framtidsyrken genom att synliggöra kvinnliga förebilder. Lyssna till samtal med kvinnliga spelutvecklare och entreprenörer och ställa frågor till branschfolk.

Dagen arrangeras av Internetstiftelsen under kreativ ledning av kulturforskaren Elisabeth Tegner tillsammans med Emelie Fågelstedt och Mehrnaz Amanat Bari.

Medverkande spelstudios och talare meddelas inom kort.

Eventet planeras i en större skala på plats på Goto10 under våren 2021.

Mer information finns att läsa på www.tidsvag.se

 

Praktisk information:

Webbinariet sker via zoom. Ett mejl med en anslutningslänk kommer att skickas till dig som deltagare några dagar före eventet startar.

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Tid: 15 oktober, 15:30–17:00
  • Plats: Online
  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangörer: Elisabeth Tegner, Internetstiftelsen
    Logo Elisabeth Tegner
    Logo Internetstiftelsen

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.