4 mar, 17:00–18:00

Så blir du en framtida ledare

Serieentreprenören och tech-gurun Ishtar Touailat kommer till Goto10 och berättar om sin yrkesresa. Hur hon gick från att vara en stökig tonåring som ingen trodde på, till att hitta och skapa sin egen plats och plattform. Idag är Ishtar en av de mest omskrivna och prisbelönta ledarna i Sverige, men det har varit en tuff resa.

Ta tillfället i akt och möt Ishtar Touailat som generöst delar med sig av sina erfarenheter. Hur kan man dra nytta av sina egna upplevelser och andras fördomar och vända dem till starka medel för sin egen framgång? Hur får man det ansvar som man själv vet att man förtjänar och kan bemästra? Hur skapar man framgångsrika team? Och hur viktigt är det egentligen att ha koll på teknikutvecklingen?

Det här och mycket mer kommer vi beröra under en timmes samtal om ledarskap och framtiden, modererat av Jessica Bäck från Internetstiftelsen.

Välkommen!

Om du inte kan delta på plats, så kan du följa evenemanget LIVE HÄR!

Om talaren
Ishtar Touailat är Head of Innovation på Tieto. Hon är en prisad entreprenör (Framtidens kvinnliga ledare 2018 och årets IT-kvinna 2016 för att nämna några.) som har haft en stor påverkan på svenskt näringsliv. Hon startade FUTURISTAS för att ge alla kvinnor samma förutsättningar att lyckas oavsett var i världen de befinner sig.

 

Kontakt

Jessica Bäck
jessica.back@internetstiftelsen.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Internetstiftelsen
    Logo Internetstiftelsen

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.