26 apr, 08:00–09:00

Presentation av rapporten Snyggt & Tryggt i Hammarby Sjöstad – med efterföljande dialog

Hammarby Sjöstad är en ny stadsdel, fortfarande i utveckling och tillväxt, en stadsdel med både bostäder och många arbetsplatser, både väl etablerade företag och många innovativa startups. Hammarby Sjöstad - En växande stadsdel med nya möjligheter och utmaningar - kom till Goto 10 och diskutera hur vi kan anta dessa möjligheter och utmaningar tillsammans.

Sjöstadsföreningen har i samverkan med ElectriCITY Stockholm och FöretagsGruppen Hammarby Sjöstad tagit fram en rapport om Snyggt & Tryggt i Hammarby Sjöstad.

Hammarby Sjöstad står sig väl i jämförelse med andra stadsdelar när det gäller förhållande under rubriken Snyggt & Tryggt. Det stora flertalet uppger i en enkät att de alltid eller för det mesta känner sig trygga och att det alltid eller för det mesta är snyggt i Sjöstaden. Men en inte obetydlig grupp Sjöstadsbor ser redan nu problem med tryggheten och med underhållet. Befolkningen växer och särskilt snabb är ökningen av antalet tonåring, 16-19 år, en fördubbling fram till 2026. Detta skapar nya möjligheter, men innebär också utmaningar.

Kom och hör om och diskutera rapporten med Selene Samuelsson Hedlund (EcoBonum AB). Selene har varit med och skrivit rapporten samt tagit fram den förstudie som ligger till grund för denna. Rapporten är nu på remiss till den 15 april.
Rapporten kan ni finna här:
http://sjostadsforeningen.se/2018/02/25/snyggt-tryggt-i-hammarby-sjostad/

Kontakt

Selene Samuelsson Hedlund
selene.samuelsson@outlook.com

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Sjöstadsföreningen

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.