7 nov, 08:00–09:30

INSTÄLLT – Frukostföreläsning med Ports Group i Stockholm

Ports Group, ett av Nordens ledande bolag inom Digital Brand Protection, bjuder in till frukostföreläsning. Ta chansen att lära dig mer om hur man som företag på bästa sätt hanterar sina digitala tillgångar och undviker att de hamnar i orätta händer, samt hur man bäst angriper problemen om det redan skett.

Ports Groups varumärkesjurist Simon kommer under morgonen att guida oss genom vilka olika verktyg som finns, både i det proaktiva och reaktiva arbetet. Vidare kommer vi att få lära oss mer om vilken som är den bästa lösningen i olika situationer, och vad som är viktigt att ha med sig när man arbetar fram strategin för skydd av sina domännamn. Avslutningsvis kommer det pratas kring hur GDPR påverkar tvisteförfaranden för domännamn.

Ports Group är din helhetspartner för aktivt globalt skydd av varumärken och domännamn. Vi sköter hela kedjan; från strategiformulering, registrering och säker förvaltning; till tekniska tjänster, löpande rådgivning och bevakning av era rättigheter. Vi jobbar idag med allt från klassiska svenska bolag som SSAB, Folksam och Gunnebo, till unga, digitala bolag som Spotify och Mr Green.

 

Frukost serveras från 08:00 och föreläsningen börjar 08:30 – 09:30 inklusive frågor.

 

Läs mer och anmäl dig på www.ports.events

Kontakt

Liza Engström
liza.engstrom@portsgroup.com

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Ports Group
    Logo Ports Group

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.