4 sep, 14:00–17:30

Öppet hus på Internetstiftelsen

Internetstiftelsen verkar för en positiv utveckling av internet och arbetar även med att erbjuda digital folkbildning och kunskap. Missa inte tillfället att möta ledare och medarbetare för en verksamhet som inte minst karakteriseras av sitt starka kundfokus och där medarbetarnas delaktighet och engagemang genomsyrar hela organisationen.

 

2018 tilldelades Internetstiftelsen Utmärkelsen Svensk Kvalitet.

Som ett led i detta bjuder vi nu in till ett öppet hus för att visa upp vårt arbete.

Missa inte tillfället att möta ledare och medarbetare för en verksamhet som inte minst karakteriseras av sitt starka kundfokus och där medarbetarnas delaktighet och engagemang genomsyrar hela organisationen.

Internetstiftelsen driver användningen av internet framåt, samtidigt erbjuds digital folkbildning och kunskap. Ledare och medarbetare i hela organisationen har ett starkt kundfokus och arbetar aktivt för att skapa värde i samverkan med kunder och intressenter.

Ett systematiskt och integrerat arbetssätt finns för att utifrån strategisk plan och övergripande mål ta till vara och utveckla medarbetarnas kompetens. Genom ett öppet och transparent arbetssätt med fokus på att ständigt utvecklas verkas för en stark och säker infrastruktur för internet i Sverige.

Satsningar inom forskning och utbildning bidrar till att internetanvändare har kunskap, förstår internets möjligheter och kan vidareutveckla sin användning på ett medvetet sätt.

 

14.00-15.50 Presentationer om Internetstiftelsen och vårt kvalitétsarbete, talare:

  • Inledning , Karin Cars, SIQ
  • Danny Aerts, vd Internetstiftelsen
  • Charlotta Flodin, verksamhetsutvecklare samt ansvarig för hållbarhetsarbetet på Internetstiftelsen
  • Jannike Tillå, affärsområdes- och kommunikationschef

15.50-16.30 Rundvandring

16.30-17.30 Mingel med bubbel och snittar

 

 

Varmt välkomna

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Internetstiftelsen
    Logo Internetstiftelsen

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.