4 sep, 17:00–18:00

Den mobila samtalscoachomaten

Det här är ett seminarium för föräldrar och andra vuxna i ungas närhet. Under eftermiddagen får du en introduktion till en samtalsmetod som uppmuntrar till interaktion, social samvaro och strategier för en sundare livsstil hos barn och unga.

Den mobila Samtals Coachomaten är en ”street-talk-metod” med syfte att motverka ohälsa hos barn och unga. I samtal med barn och unga kring deras dagar, ritar vi tillsammans med krita direkt på gatan och visualiserar deras dygn. I samtalet diskuterar vi vad som fungerar och vad som fungerar mindre. Vad de skulle vilja förändra? Vad vill de ha mer eller mindre av? Var ligger utmaningen för en större balans?  Några återkommande önskemål är till exempel mindre tid med mobilen till förmån för mer och bättre sömn, mer kompisar irl och kärlek. Den Mobila Samtals Coahomaten visar hur vi kan göra plats för mer av det vi vill ha i vårt liv.

Målet med den Mobila Samtals Coachomaten är att nå ut till platser när och där den behövs som mest. Välkommen till ett seminarium som lär dig att använda strategin praktiskt på daglig basis!

Lotte Johansson är grundaren bakom Samtals Coachomaten. Hon är utbildad samtalsscoach och brinner för att vända trenden av ohälsa bland barn och unga.

 

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Mobila Samtals Coachomaten

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.