4 mar, 09:00–10:00

Mångfald utan inkludering – som att ha kakan men inte äta den

Värdet av ett gott ledarskap som bygger på demokratiska värderingar kan inte överskattas. Årtionden av samlad forskning visar att arbetsplatser som aktivt arbetar med inkludering har medarbetare som mår bättre, är mer kreativa, engagerande och innovativa.

Men hur bygger man en inkluderande arbetsplats rent konkret? Var börjar man och hur? Marie C Nilsson inleder mångfaldsveckan genom att dela med sig att tjugo års erfarenhet av inkluderingsarbete på IBM. Hon ger oss konkreta verktyg och övningar för att syna våra egna fördomar i sömmarna och visar på vilka krafter vi måste utveckla och kontinuerligt vässa för att lyckas som ledare och medarbetare. Hon besvarar frågor såsom:

  • Hur är ett nkluderande ledarskap och hur når man dit?
  • Vad är de mätbara vinsterna med inkludering?
  • Vad är skillnaden mellan mångfald och inkludering och varför är de lika viktiga?
  • Vilka frågor inom inkludering prioriterar IBM just nu och vad är svårast att förändra?

Välkommen!

Marie C Nilsson är Nordisk mångfaldsledare på IBM. Hon har 20 års erfarenhet av frågor inom personalområdet på områden som mångfald, ledarskapsutveckling, mentorskap och talangprogram, rekrytering, lönekartläggning, och interkulturell kommunikation.
Marie har även haft ansvar för HBT-frågor på Europanivå, samt arbetat som Global Transgender Case Manager. Marie presenterar och föreläser ofta såväl internt som externt på temat mångfald, integration och ledarskapsfrågor.

 

Har du inte möjlighet att vara med på plats? Det här evenemanget kommer även att livestreamas.

Titta här!

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Internetstiftelsen
    Logo Internetstiftelsen

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.