12 okt, 09:00–11:00

Inkluderande ledarskap: Varför du inte har råd att strunta i det

Vad betyder det att verkligen inkludera alla? Vad behöver du tänka på som ledare? Vad säger forskningen och vad är vinsterna? Det här är några av de frågor som IBM:s nordiska mångfaldsledare Marie Nilsson kommer försöka besvara i sin föreläsning den 12 oktober.

Inkludering handlar om hur du kan dra nytta av den kompetens och de erfarenheter som finns i en arbetsplats med mångfald. Det inkluderande ledarskapet kräver ödmjukhet, ett visst mod och en önskan att verkligen förstå andra människors kompetens och erfarenheter. Det bygger på en övertygelse att det inte finns ett enda rätt svar utan många olika perspektiv.

Arbetet med mångfald och inkludering handlar om verksamhetsutveckling och är en process som hela tiden måste prioriteras och utvecklas tillsammans med företagets andra kärnverksamheter.

I en inspirerande föreläsning och workshop hjälper Marie C Nilsson dig att bli en bättre ledare. Du får stöd i att syna de dolda fördomar du själv har som kan om trigga beteenden som kan vara exkluderande.

Välkommen!

Marie C Nilsson är Nordisk mångfaldsledare på IBM. Hon har nära 20 års erfarenhet av frågor inom personalområdet på områden som mångfald, ledarskapsutveckling, mentorskap och talangprogram, rekrytering, lönekartläggning, och interkulturell kommunikation.

Marie har även haft ansvar för HBT-frågor på Europanivå, samt arbetat som Global Transgender Case Manager. Marie presenterar och föreläser ofta såväl internt som externt på temat mångfald, integration och ledarskapsfrågor.

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: IBM
    Logo IBM

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.