18 jan, 17:30–18:30

Kom igång med kryptovalutor

Kryptovalutor möjliggör betalningar över internet direkt mellan användare utan någon inblandning från tredje part och intresset för dem är stort. För alla er som inte hann delta på Internetdagarna i år bjuder Christoffer De Geer på en kväll då han förklarar hur de digitala valutorna fungerar.

Hur fungerar digitala valutor? Vilka finns och hur gör man för att komma igång? Intresset för kryptovalutor växer i takt med att deras värde ökar och frågorna är många. För alla er som inte hann delta på Internetdagarna i år bjuder Christoffer De Geer istället på en grundläggande genomgång kring hur tekniken fungerar och hur den kan påverka hur vi handlar framöver.

Under kvällen får du svar på frågor som:

  • Vad är kryptovalutor?
  • Hur fungerar den underliggande Blockchain-teknologin?
  • Hur köper man och handlar med kryptovalutor?

Christoffer De Geer är Vice VD för BTCX, Sveriges största växlingsbolag för digitala valutor. Han arbetade tidigare på XBT Provider vilket lanserade världens första bitcoininstrument på börsen och har varit aktiv inom industrin sedan 2013. Som ekonom och bitcoinintresserad finner du ofta Christoffer debatterandes diverse ekonomer och bankirer i bitcoin och blockkedjans validitet.

 

Här har du möjlighet att se den inspelade presentationen;

https://www.youtube.com/watch?v=6lfq7rhnrpg

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: IIS
    Logo IIS

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.