16 apr, 14:00–14:30

Internet 20 år fram och tillbaka (Online)

 

Hela världen har förändrats efter att internet trädde in i våra hem och arbetsplatser. Hur såg internet ut för 20 år sen? Vilka beteenden, kulturyttringar och tjänster har betytt mest under tiden? Och hur ser internet ut om 20 år? Internetmuseum presenterar en föreläsning om världens bästa uppfinning som förändrat världen.

Måns Jonasson från Internetstiftelsen visar på intressanta internethändelser från de senaste 20 åren med internet i Sverige. Napster och Kazaa skakade musikbranschen, IT-bubblan som sprack, den första svenska virala succén, bloggen, YouTube, surfplattan… Ja, otroligt mycket har hänt i vår värld på bara 20 år.

Följ med på en hisnande resa 20 år bakåt, och fundera på vad som kan hända under de kommande 20 åren.

NOTERA:

Detta är ett digitalt event via zoom, registrera dig via ”Gå till bokning” (här ovan)  för att få tillgång till länken. Presentationen startar kl.14.00 så se till att du kommit in på webbinariet och är redo några minuter innan det startar.

 

Hade du inte möjlighet att delta kan du se det inspelade webbinariet på Goto 10´s youtube-kanal här:

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Internetmuseum
    Logo Internetmuseum

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.