15 okt, 08:30–09:30

Följ presentationen av Svenskarna och internet 2019 live på Goto 10

Välkommen till Goto 10 där vi följer släppet av ”Svenskarna och internet 2019” live. Rapporten Svenskarna och internet är en högtidsstund för alla som intresserar sig för digitalisering och svenska folkets liv på nätet. Årets upplaga kommer 15 oktober.

Rapporten presenteras på Vasateatern i centrala Stockholm. Internetstiftelsens digitala strateg Måns Jonasson guidar dig genom den nya rapporten och lyfter de trender du behöver ha koll på för att lyckas med din digitala närvaro!

För den som gillar statistik om internet, uppkoppling och nätvanor är det snart dags för julafton. Den 15 oktober släpps nämligen årets upplaga av Svenskarna och internet, rapporten om svenskarnas digitala liv.

Svenskarna och internet är den svenska delen av World internet Project, ett internationellt forskningsprojekt där ett trettiotal länder deltar. Sedan år 2010 är Internetstiftelsen huvudman för den svenska studien.

Med Svenskarna och internet vill vi bidra med fakta och insikter om hur användningen av internet i Sverige utvecklas. Vi vill ge förutsättningar till att digitaliseringen av det svenska samhället och näringslivet sker på en välinformerad grund.

 

På Goto 10 följer vi livesändningen av rapporten (som presenteras på Vasateatern i Stockholm).

 

Vi bjuder alla deltagare på kaffe/te.

Vill du ha något till kaffet finns även möjligheten att köpa frukostfrallor, smoothie, bullar med mera hos SWAJ Krubb & Kafé som ligger i samma lokaler.

 

Varmt välkommen,

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Internetstiftelsen
    Logo Internetstiftelsen

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.