16 okt, 15:00–17:00

Hur påverkar AI ditt liv?

Teknikutvecklingen inom artificiell intelligens (AI) samlar allt större investeringar världen över. I Sverige leder RISE framtagandet av en nationell handlingsplan. Är du intresserad av hur AI påverkar ditt liv, kom till Goto 10 och var med.

Foto: RiSE

Teknikutvecklingen inom artificiell intelligens (AI) samlar allt större investeringar världen över. I Sverige leder RISE framtagandet av en nationell handlingsplan. Arbetet leds i en process över landet där vi samlar upp pågående arbete inom AI och lyfter fram behov av satsningar så att fler kan använda datadriven teknik. Vi kommer att presentera materialet för regeringen och flera andra viktiga aktörer i slutet av året och tillsammans så kommer vi att kunna nå visionen om att Sverige ska bli ledande på att använda de digitala möjligheterna för att skapa ett hållbart samhälle.

Vi, som har uppgiften att ta fram underlag för gruppen Allmänhet och samhälle, vill träffa dig, som bor och verkar i Sverige, för att höra hur du ser på AI och hur AI kan komma att påverka dig och ditt liv.

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: RISE
    Logo RISE

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.