9 maj, 08:00–08:45

Hub eller hype?

Framtidens arkitektur är i fokus under det här #TengbomTalks där Ashkan Fardost framtidsspanar och leder samtalet.

Hubbarna – trendiga nav för co-creation – verkar idag vara svaret på det mesta som rör utveckling. Men innovation kräver att vi vågar vara disruptiva och söker nya vägar. Vad är nästa steg? Vad är till exempel arkitektur i framtiden, om digitaliseringen ger vem som helst verktygen att rita och producera själva? Och hur ser framtidens hubbar och innovationsverkstäder ut? Samtalet är ett så kallat #TengbomTalks

Ashkan Fardost på Tengbom ArchTech & Future, framtidsspanar och leder ett samtal om att våga utforska och prototypa sig framåt.

Med sig har han Micke Ahlström, delägare/styrelseordförande för SUP46, grundare av Hyper Island och vd för Sprout Park, Eva Karlsson, vd:n som gjort Houdini Sportswear till en smart och hållbar framtidsförebild, Johanna Munck af Rosenschöld, kontorschef och arkitekt på Tengbom samt Niklas Serén, projektledare på Internetstiftelsen.

Obs! Evenemanget sker hos IIS på plan 5 på Hammarby kaj 10 D. Samma ingång som till Goto 10, men ta hissen till plan 5. Frukost serveras från 7.30

Kontakt

Isadora Hellegren
isadora.hellegren@iis.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Tengbom

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.