8 mar, 09:00–11:00

Fördomsfri rekrytering via AI

Välkommen till en inspirerande morgon där vi presenterar konkreta exempel på hur digitaliserad, värdegrundsbaserad och fördomsfri rekrytering med grund i vetenskap kombinerat med matchningsmagi och långsiktigt lärande genom AI blir ett stöd för att rekrytera fördomsfritt.

Kraven på leverans och kvalitet ökar stadigt i många organisationer, vilket även ökar pressen på den enskilda människan. En press som ofta leder till otrivsel, utbrändhet och psykisk ohälsa. Men med hjälp av ett djupgående värdegrundsarbete, transparens, digitala hjälpmedel och en portion mod kan man skapa stabila stödprocesser för en hållbar förändring: fördomsfri rekrytering!

Lennart och Rodrigo delar med sig av tankar, idéer och konkreta exempel på hur digitaliserad, värdegrundsbaserad och fördomsfri rekrytering med grund i vetenskap kombinerat med matchningsmagi och långsiktigt lärande genom AI blir ett stöd för att löpande rekrytera rätt människor som kommer att trivas och må bra på jobbet.

Lennart Engelhardt är grundare och VD på Happyr och Rodrigo Garay är grundare av bl. a.  Working For Change.

Denna föreläsning är del av mångfaldsveckan på Goto 10.

 

Har du inte möjlighet att delta på plats kan du följa det via livestream.

Titta här!

 

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Working For Change och Happyr AB
    Logo Working For Change och Happyr AB

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.