31 okt, 17:00–19:30

Fardosa presenterar NEW TALKS #3

Under hösten och vintern kommer nätverket Fardosa att hålla i tre events på Goto 10. Under detta samtal bjuds CEO och innovationskatalysatorn Susanne Fuglsang in för att dela med sig om sina tankar kring att förnya sig själv och självledarskap. 

Detta event är det tredje i en samtalsserie som heter NEW TALKS för Fardosas medlemmar. Nätverket erbjuder kvinnor att utforska sitt självledarskap. 

Om Fardosa

Under hösten och vintern 2019 kommer nätverket Fardosa att hålla i tre events på Goto10. Fardosa är ett nätverk för nya kvinnor: nya i vuxenlivet, ny-exade eller i början på en ny karriär. Nätverket erbjuder kvinnor som är i denna viktiga förändringsprocess en trygg plattform där de, tillsammans med en mångfald av kvinnor, kan utforska sitt självledarskap. Fardosa är ett fysiskt nätverk, ett systerskap, där medlemmarna träffas regelbundet på exklusiva träffar med fokus på ledarskap och självutveckling.

 

 

 

 

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Fardosa
    Logo Fardosa

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.