13 okt, 15:00–17:00

European Freelancers Week @ Goto 10: Visning, SMart Start Up och nätverkande

Är du frilansare, ny startup eller funderar på att starta eget? Kom och fira European Freelancers Week på Goto 10! Vi bjuder in alla nyfikna att lära sig mer om vårt coworkingspace, träffa SMart Start Up och nätverka tillsammans över god folkis!

Som del av European Freelancers Week bjuder Goto 10 in till visning av Goto 10 coworkingspace, seminarium med SMart Start Up och nätverkande med rådgivning. Kom hit för att ställa frågor och lära dig mer om startup-möjligheter! Folkölen består av en spännande mix från Folkölsbutiken och Bottle Shop!

15.00 — 15.30  Visning av Goto 10 coworkingspace
15.30 — 16.00  Seminarium SMart Start Up; En mjukstart på ditt företagande
16.00 — 17.00  Goto 10-mingel med öl och tilltugg. SMart finns tillgängliga för enskild rådgivning

SMart Start Up erbjuder möjligheten att starta sin verksamhet utan att starta företag. Du har som SMart Start Up-användare möjlighet att, förutom att fakturera, ha anställda, dra kostnader, ingå i internationella samarbeten, söka offentligt stöd för din verksamhet. Genom att bli projektanställd i SMart kan du bedriva din verksamhet utan att hamna utanför de sociala skyddsnäten och har tillgång till en handledare.

 

European Freelancers Week är en serie av evenemang och händelser skapade av och för frilansare och obundna kreatörer på hubbar, coworking spaces och inkubatorer över hela Europa mellan den 7-15 oktober. Läs mer på European Freelancers Week på www.freelancersweek.org och om vad som pågår i Stockholm under veckan på https://european-freelancers-week.confetti.events.

Evenemanget är ett samarbete mellan Goto 10 och SMart Produktionhus www.smartse.org

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: SMart Start Up
    Logo SMart Start Up

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.