25 nov, 13:15–14:00

David Rowan – LIVE från Internetdagarna

Missade du chansen att delta på Internetdagarna? Misströsta inte. På Goto 10 livesänder vi presentationerna från våra fantastiska keynote-talare. På lunchen är det dags för teknologigurun David Rowan.

David Rowan har varit chefredaktör för den brittiska upplagan av teknikmagasinet Wired, och är expert på tekniktrender och företagsinnovation. Som tidigare chefredaktör för den brittiska versionen av tidskriften Wired är David Rowan van att betrakta den teknologiska utvecklingen med god översikt. Han har träffat grundarna till de stora teknikjättarna så som Google, Linkedin, Spotify, Twitter, Whatsapp och Xiaomi för att undersöka företagen som förändrar världen; och mött oräkneliga entreprenörer över hela världen. David Rowan skriver teknikspalter i ansedda magasin och tidningar så som The Times, GQ och Sunday Times. Han har också nyligen kommit ut med boken Non-Bullshit Innovation: Radical Ideas from the World´s Smartest Minds.

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Internetstiftelsen
    Logo Internetstiftelsen

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.