18 okt, 17:00–20:00

Är du med på listan?

Release av Listoteket - Rättviseförmedlingens nya och förbättrade listor, en digital kompetensbank av kunniga personer som bryter mot rådande representationsnormer.

Ett brett urval leder till bättre möjligheter att anlita den med bäst kompetens – det säger sig självt. Rättviseförmedlingens verksamhet går ut på att använda vårt nätverk av fler än 130 000 följare i sociala medier till att – helt gratis – bredda urvalslistor i olika sammanhang. Vi letar alltid efter dem som inte redan tillhör “de vanliga” (normen). De personer som våra följare, rättviseförmedlarna, tipsar om hamnar i listor på vår hemsida. Dessa listor har använts av journalister för att leta experter till nyhetsartiklar, projektledare som arrangerar seminarier eller bokar talare vid konferenser, och många fler.

Den 18 oktober presenterar vi Listoteket – en digital lösning byggd med hjälp av medel från MUCF och Internetfonden, för att samla normbrytande kompetens. Med ett verktyg som detta kommer det bli enkelt att utifrån ett jämlikhetsperspektiv söka människor för exempelvis media, konferenser, företag eller projekt. Detta vill vi fira med dig!

Kontakt

Julia Ohlström
julia.ohlstrom@rattviseformedlingen.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Rättviseförmedlingen
    Logo Rättviseförmedlingen

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.