Två grindar och en robot vid ingången till start- och mötesplatsen Goto 10

Välkommen till Goto 10

Goto 10 är en kostnadsfri mötesplats för kunskapsutbyte och innovation som drivs av Internetstiftelsen. Hit kan du komma för att arbeta eller gå på ett event.

Neonupplyst fasad med Goto 10, Stockholm

På gång i Stockholm

På gång i Malmö

Få tillgång till kunskap

Goto 10 finns i Stockholm, Malmö och där du är genom digitala event. Ta chansen att hålla dig uppdaterad och gå på ett event! Alla event anordnas av medlemmarna och är öppna för alla att delta i – utan kostnad.

Inga kommande event.

Moderator med headset-mikrofon håller i iPad och talar vid event på Goto10.

Corona: Detta gäller på Goto 10

Folkhälsomyndigheten har beslutat om skärpta allmänna råd för att minska spridningen av covid-19. Därför gäller nya regler för att besöka Goto 10. Alla event sker digitalt. Vi har tills vidare fortsatt öppet i våra arbetslounger, men det får vara max 15 personer i lokalen samtidigt i Stockholm och max 25 i Malmö. Tänk på att hålla avstånd minst 1,5 meter. Läs mer om vad som gäller i samband med corona på sidan för Öppettider Malmö och Öppettider Stockholm.

Därför ska du bli medlem i Goto 10

Som medlem är du med och skapar Goto 10. Medlemskapet är helt kostnadsfritt. Gör som över 11 000 andra och bli medlem nu!

Foto på människor på Goto 10 fotad genom en glasruta

Medlemmar får mer

Du får möjlighet att arbeta i våra fina lokaler i Stockholm och Malmö. Du kan också hålla ett eget event i någon av våra lokaler eller digitalt och få hjälp med inspelningen – helt utan kostnad.

Talare med mygga och glasögon på start- och mötesplatsen Goto 10

Gå på våra event

Se till att hålla dig uppdaterad. Som medlem på Goto 10 får du fri tillgång till alla våra event inom aktuella samhällsfrågor om digitalisering och internet. Du blir dessutom en del av vårt nätverk.

Två personer spelar in podd

Spela in din egen podd

Har du alltid drömt om att spela in en podd? Välkommen att boka tid i vårt poddbås i Stockholm eller i vår poddstudio i Malmö. Helt utan kostnad men bara för medlemmar.