Skapa med 3D och laser

Är du nyfiken på vad du kan skapa med en 3D-skrivare eller en laserskärare? Prova hos oss!

3D-skrivare för alla

På Goto 10 kan du prova på att skapa med 3D-skrivare. Våra 3D-skrivare står i våra lokaler och är till för dig som är medlem på vardagar mellan 8.00 och 17.00. Inga förkunskaper krävs och du behöver inte boka skrivarna i förväg.

För att komma igång kan du använda dig av 3D Finder User Guide, en onlineguide som du kan läsa i din browser eller ladda ner. Det finns filament för dig som vill prova på, men om du vill skriva ut något större eller flera saker så ber vi dig att ta med eget filament.

Vill du dela med dig av dina 3D-skrivarkunskaper? Då kan du även arrangera evenemang på Goto 10 och använda våra 3D-skrivare — helt utan kostnad! Kom bara ihåg att ta med er eget filament.

 

Laserskärare

I Annexet hittar du en laserskärare. För att använda dig av laserskäraren på egen hand behöver du av säkerhetsskäl ha grundläggande förkunskaper. Läs gärna mer om Full Spectrum Lasers certifikat och möjliga projekt, certifikat, tips och informationskällor här. Om du vill veta mer eller göra en intresseanmälan till en introduktion till laserskäraren, kontakta info@goto10.se.

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.