.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare meetup på Goto 10 i Linköping

Brädspelskväll med natural. kaffebar

22 nov 2023, 16:30–20:00 | Arrangör: natural. kaffebar

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Välkomna på brädspelskväll på Goto 10 i samarbete med natural. kaffebar! Spela brädspel och drick finkaffe i en avslappnad miljö ☕

Perfekt tillfälle för dig som jobbar i Mjärdevi och vill komma samman med dina kollegor eller andra företag, nätverka eller bara ha en bra tid med likasinnade utanför jobbet! Vi öppnar portarna 16:30 och håller på till ungefär 20:00, men det är fritt fram att komma närsomhelst under kvällen.

Vi spelar både brädspel och kortspel och det finns ett grundutbud av sådana, men man får gärna ta med egna spel också. Alla är välkomna och inga förkunskaper krävs!

Kontakt

Edvin Hallberg är eventansvarig och nås på edvin@naturalkaffebar.se. Kontakta Edvin om ni vill beställa matiga baguetter att äta under kvällen.

Johannes Isaksson är Spelansvarig och nås på nilsaxeljohannes@gmail.com. Kontakta Johannes gällande frågor om spelupplägget.

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Linköping