.FILE 2G 3G 4G 5G

Tidigare seminarium på Goto 10 i Malmö

Inställt: UA-Akademin Grundkurs -Unga Aktiesparare

14 okt 2023, 10:00–16:00 | Arrangör: Unga Aktiesparare Malmö

Eventet har redan varit så det går inte längre att anmäla sig. Kika gärna på våra andra event via menyn ovan.

Hjärtligt välkommen till vår digitala Aktieskola där du lär dig grunderna i aktiesparande. I denna kurs kommer du att få lära dig mer om: aktier, fonder, pension, börsen och mycket mer!

Elias Sundberg är utbildare för UA Akademin - Sveriges BÄSTA aktieutbildning - och har förmånen att resa runt i Sverige för att förmedla kunskapen om privatekonomi och investeringar till unga personer upp t.o.m 28 år. Bristen på privatekonomisk utbildning i skolan är ett misslyckande som Unga Aktiesparare ser till att lösa!

Hjärtligt välkommen till vår digitala Aktieskola där du lär dig grunderna i aktiesparande. I denna kurs kommer du att få lära dig mer om: aktier, fonder, pension, börsen och mycket mer. Efter att du har sett alla klipp och genomfört utbildningen så finns det ett kursprov du kan göra. Vid godkänt kursprov så får du även ett certifikat på genomförd kurs.

Varmt välkommen!

Goto 10 är en arena där individer och organisationer kan dela kunskap, idéer och perspektiv. Detta event speglar arrangörens åsikter och delas inte nödvändigtvis av oss på Goto 10 och Internetstiftelsen. På Goto 10 får idéer och kunskap testas, diskuteras och utvecklas så länge de följer våra riktlinjer.

Fler event i Malmö