En kvinna och man sitter och arbetar vid en laptop på Goto 10 coworkingspace

Kontorsplatser Goto 10 i Stockholm

På Goto 10 i Stockholm kan du som har en innovativ internetidé hyra aktivitetsbaserade och fasta kontorsplatser till subventionerat pris. Du får tillgång till en kreativ miljö, ett brett nätverk och möteslokaler i bra läge.

Du får tillgång till

 • En lokal som omfattar totalt 581 kvm vid Hammarby Kaj
 • Ett flertal öppna lounger
 • Två bokningsbara konferensrum med 6 platser, samt ett bokningsbart konferensrum med 10 platser
 • Wifi
 • Telefonbås
 • Två projektalkover
 • Två pentryn med kaffe och tillbehör
 • Skrivare och kopiator
 • Låsbara skåp

Du som har en idé som på något vis bidrar till en positiv utveckling av internet eller internetanvändning i Sverige är välkommen att ansöka om plats hos Goto 10 Stockholm. Våra kontorsplatser är subventionerade av Internetstiftelsen för att främja internetrelaterade projekt i ett tidigt skede. Syftet är att sänka barriärerna för nya idéer och öka möjligheterna för projekt att komma igång.

Kontorsplats, nätverk och lärandeplattform

När du hyr en kontorsplats hos oss blir du samtidigt medlem i mötesplatsen Goto 10 och får ta del av våra tjänster och vårt nätverk. Det betyder att du förväntas vara en aktiv deltagare och dela med dig av din kunskap genom att till exempel hålla event eller föreläsningar, delta i workshops och nätverka med andra medlemmar.

Två typer av kontorsplatser

Alla kontorsplatser finns i toppenfina lokaler på Hammarby Kaj 10D, plan 2. Goto 10 erbjuder två typer av kontorsplatser: aktivitetsbaserade och fasta. De företag och organisationer som redan hyr aktivitetsbaserade platser har förtur till de fasta kontorsplatserna. Det betyder att du som ny hyresgäst i första hand får tillgång till de aktivitetsbaserade platserna.

Ansök om kontorsplats hos Goto 10 Stockholm

För att få hyra en plats hos Goto 10 är du välkommen att göra en ansökan för ditt företag, ditt projekt eller din organisation. Skicka in en beskrivning av mål och syfte med din verksamhet (max 500 ord) och en motivering (max 500 ord) där du förklarar på vilket sätt det du gör kommer att bidra till en positiv utveckling av internet eller internetanvändning i Sverige.

Urvalet sker löpande utifrån hur väl din idé lever upp till målen för Goto 10:s verksamhet och utifrån om det finns lediga platser.

Här kan du läsa om hur Internetstiftelsen behandlar dina personuppgifter.

Villkor för aktivitetsbaserad kontorsplats

Totalt finns det 30 aktivitetsbaserade arbetsplatser att hyra. Platserna är personliga och avser bara den eller de personer som är namngivna i avtalet.

Hyresperioden är minst tre månader och förlängs per automatik med en månad i taget. Efter två år avslutas avtalet per automatik såvida inget annat beslutats. Du som har hyrt en aktivitetsbaserad plats har möjlighet att hyra en fast plats i upp till ett år till ordinarie pris i mån av plats. Uppsägningstiden för aktivitetsbaserade kontorsplatser är en månad.

Pris aktivitetsbaserad kontorsplats

 • Pris år 1, ex moms: 1 250 sek/månad (subventionerat med 50 procent).
 • Pris år 2, ex moms: 2 500 sek/månad.

Villkor för fast kontorsplats

Totalt finns det 20 fasta arbetsplatser att hyra. Du får tillgång till en fast arbetsplats i lokalen med höj- och sänkbart bord. Platserna anges med siffror i avtalet och avser endast den eller de personer som är namngivna i avtalet.

Hyresperioden är minst tre månader och förlängs per automatik med en månad i taget. Efter två år avslutas avtalet per automatik såvida inget annat beslutats. Uppsägningstiden är en månad.

Pris fast kontorsplats

 • Pris år 1, ex moms: 2 500 sek/månad (subventionerat med 50 procent).
 • Pris år 2, ex moms: 5 000 sek/månad.
En man och en kvinna står bredvid varandra vid ett bord med sina laptops framför sig

Möt våra hyresgäster

Läs mer om vilka företag som sitter hos oss.

Händer på medlemsautomat vid entrén på Goto 10

Medlemmar får mer

Läs om allt du får tillgång till som medlem på Goto 10.