Om Goto 10

Goto 10 är Stockholmregionens enda kostnadsfria start- och mötesplats för alla som vill utveckla sin internetidé – med eller utan affärsidé eller startup-planer.

Här kan du bli medlem i Goto 10.

Här finns tillfälliga arbetsplatser, utrymmen för meetups, seminarier och mindre mässor. Det finns också ett kafé. Hit kan du komma utan affärsidé eller startup-planer. Fokus ligger på nätverkande, idé- och kunskapsutbyte med seminarier och workshops av olika slag. Goto 10 kan också bara vara en plats där du kan sitta och arbeta.

Den röda tråden är nyfikenheten och kärleken till allt som internet och webben möjliggör till exempel hackatons, programmering, uppkopplade saker och människor, robotar, 3D-skrivare, barnhack, säkerhet och kryptering, VR, sociala medier, bredband och öppna data.

Ja, vi vill helt enkelt att ditt fokus, precis som vårt, är att hjälpa till att driva internet framåt.

Förutom att erbjuda möjligheten att sitta och arbeta, ta möten och nätverka anordnas här meetups, seminarier och workshop inom alla ämnen som på något sätt driver internet framåt. Spana in vår evenemangskalender eller föreslå ett evenemang som du själv eller din organisation vill arrangera på Goto 10.

Våra evenemang

Vi har delat upp våra programpunkter i sex olika kategorier för att det ska bli enklare för dig att hitta rätt grejer. Ämneskategorierna är:

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.