Om Goto 10

Välkommen till Goto 10 - platsen för internetrelaterade kunskapsutbyten och innovation!

Goto 10 är Stockholmsregionens enda kostnadsfria start- och mötesplats för alla som vill utveckla sin internetidé – med eller utan affärsidé eller startup-planer. Här finns en arbetslounge tillgänglig och kostnadsfri för alla våra medlemmar under ordinarie öppettider. Vi har också utrymmen för kostnadsfria föreläsningar, workshops, nätverksträffar och annat för både små och stora grupper. Du kan se alla planerade evenemang i vår evenemangskalender eller föreslå ett evenemang som du själv eller din organisation vill arrangera på Goto 10. Spana även in föreläsningar som livesänds på Goto 10 YouTube-kanal.

Som medlem i Goto 10 är du med och skapar Goto 10! Medlemskapet är helt kostnadsfritt. Den röda tråden på Goto 10 är nyfikenheten och kärleken till allt som internet möjliggör till exempel hackatons, programmering, uppkopplade saker och människor, robotar, 3D-skrivare, barnhack, säkerhet och kryptering, VR, sociala medier, bredband och öppna data. Eftersom vi inte är vinstdrivande kostar det inget så länge innehållet i ditt evenemang på något sätt hjälper till att driva internet framåt. Vi tror på fri kunskap tillgänglig för alla. Bli medlem nu!

I Goto 10s lokaler hittar du även SWAJ Krubb & Kafé som erbjuder supergott kaffe, smarrig fika, frukostpaket och lunch. SWAJ är din värd under evenemang vid Goto 10 och hjälper även till med catering.

En våning ovanför Goto 10 mötesplats så hittar du Goto 10 coworkingspace. Goto 10 coworkingspace främjar projekt i ett tidigt skede som bidrar till en positiv utveckling av internet eller internetanvändning i Sverige. Som Goto 10 coworker får du tillgång till utrymmet och dess tjänster till förmånligt subventionerade priser för att vi vill sänka barriärerna och öka möjligheterna för projekt att komma igång. Vi välkomnar en kollaborativ miljö där mötet och utbytet av idéer står i fokus för ökad innovation. Läs mer om hur du ansöker här.

Vi ses på Goto 10!

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.