Medlemsvillkor

Välkommen till Goto 10! Goto 10 ska vara en attraktiv mötesplats som är fri från diskriminering och som präglas av öppenhet och tolerans. Vi välkomnar alla deltagare oavsett kön, könsöverskridande identitet, etnicitet, religion, funktionsvariation och sexuell läggning. Dock behöver du vara 18 år eller äldre för att kunna bli medlem i Goto 10.

Det är våra medlemmar som skapar platsen till vad det är, och som medlem i Goto 10 accepterar du dessa regler och förbinder dig att följa dem för att göra Goto 10 till ett så bra ställe att arbeta och skapa på.

IIS vill driva internet framåt genom att främja innovation, därför är medlemskapet hos Goto 10 kostnadsfritt.

Generella regler

För oss är mångfald viktigt. Alla på Goto 10 ska bemötas med respekt, det är viktigt att alla känner sig välkomna att delta och bidra till Goto 10.

Tänk på vilket språk eller vilka bilder du använder, vi vill inte att det används språk eller bilder som kan uppfattas som kränkande eller stötande av andra.

Vi accepterar inte någon form av ofredande, mobbing eller andra trakasserier.

Det är inte tillåtet att använda vår infrastruktur eller wifi för olagliga ändamål. Tänk på att nerladdning av upphovsrättsligt skyddat material är olagligt om du inte har upphovsmannens tillstånd.

Som medlem får du ett passerkort. Detta får enbart användas av dig och inte lånas ut till någon annan.

Vi gillar hundar och andra husdjur men dessa får dessvärre inte komma in på Goto 10 av hänsyn till eventuella allergiker bland medlemmar och personal. Rökning inomhus är inte heller tillåtet.

Det kan förekomma fotografering i Goto 10:s lokaler och på de events som hålls på Goto 10. Genom att godkänna dessa villkor samtycker du till att du kan förekomma på bild från Goto 10 eller dess events. Vill du inte förekomma på bild så kontakta oss.

Om du inte följer dessa regler eller uppför dig på ett olämpligt eller störande sätt mot oss eller andra medlemmar reserverar vi oss rätten att dra tillbaka ditt medlemskap med omedelbar verkan, och, om så kräver, polisanmäla.

Goto 10 ska vara en positiv mötesplats. Genom att vara tydliga med våra medlemsvillkor vill vi skapa en miljö där medlemmarna ska känna sig välkomna och trygga.

Dessa villkor gäller tillsvidare, och vi kan komma att behöva justera dessa villkor. Sådana villkorsändringar träder i kraft när de uppdaterade villkoren har publicerats på goto10.se.

Så här gör vi mötesplatsen till den bästa

Var snälla, både mot varandra och mot vår Goto 10-personal.

Du håller det städat kring dig och även efter när du lämnar din plats.

Passa på att säga hej till andra medlemmar. Vem vet, det kanske kan resultera i något fantastiskt?

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.