.FILE 2G 3G 4G 5G

Seminarium på Goto 10 i Malmö

Översättningar, lokaliseringar och språkets makt - hur vi får folk att lita på oss

9 nov 2021, 13:00–14:00 | Arrangör: LingoOwl

  • 9 nov 2021, 13:00–14:00
  • Gradängen
    Slagthuset, Carlsgatan 12A, 211 20 Malmö
  • Svenska
  • Sänds live
  • Arrangör: LingoOwl

Dagens globala värld med ökande e-handel innebär att de flesta fysiska barriärer för handel är borttagna. Men språket står kvar som ett sista hinder som definierar vår verklighet och styr våra tankar. Hur ska man egentligen lyckas övervinna språket?

Varför är flerspråkighet viktigt för handel och marknadsföring när alla ändå i princip pratar engelska? Hur ska man ens hitta översättare och översättningar i dagens digitala globala värld? Räcker det inte med datoriserad översättning? Vad är skillnaden på översättning och lokalisering? Detta är bara några av de frågor som kommer att lyftas och några av de myter det kommer slås hål på under detta intressanta seminarium där ni som entreprenörer och företagare står i centrum.

Vi kommer gå igenom språket som fenomen och diskutera dess roll som som förtroendeingivande och identitetsskapande. Vi kommer att diskutera hur stor vikt flerspråkighet egentligen har för företag som vill expandera till nya marknader. Vi kommer ge nya insikter i hur kunders köpbeteende påverkas av vilket språk som används. Och vi kommer att gå igenom hur översättningar och lokaliseringar fungerar idag och för vilka sorters företag de är mest relevanta.

Detta seminarium ämnar att informera och inspirera dig som entreprenör och företagare till att se fördelarna med flerspråkig verksamhet - redan från starten.

Dagens globala värld med ökande e-handel innebär att de flesta fysiska barriärer för handel redan har brutits ner, men vad gäller språket så finns det allt för ofta stora hinder i vägen.

Talare:

Stefan Narancic från LingoOwl.

Stefan Narancic, LingoOwl

Fler event i Malmö