11 okt, 17:00–19:00

Workshop: Skapa crowdsourcad audioguide med Storyspot

Kom till Goto 10 för att lära dig om hur du kan spela in och dela storys tillsammans med Storyspot!

Storyspot är en ny digital tjänst där användarna kan spela in, dela med sig av och lyssna till podcasts och ljudberättelser som går att koppla till platser.

Vi som startade Storyspot gjorde det för att vi är nyfikna på världen omkring oss och vill veta vilka berättelser som hus, gator, övergivna hotell, gamla hembygdsgårdar eller fotbollsplaner bär på. Och vi tycker att det blir roligare om alla människors berättelser kan höras. Därför har vi gjort det enkelt att skapa egna storyspots. Det viktiga är inte hur du gör det, utan att du delar med dig av dina berättelser om världen.

Under workshopen berättar vi om arbetet bakom Storyspot och visar vilka olika möjligheter det finns att spela in och dela storys. De flesta tänker att en storyspot måste handla om någonting historiskt, men så är det inte alls! Vi vill höra storyspots om var Skam spelades in i Oslo eller Zlatan tränade fotboll som barn. Eller varför inte någonting helt personligt som när du träffade din stora kärlek på det där torget i Köpenhamn? Tänk på dina storyspots som stopp på en guidad tur där du är guiden.

Tillsammans skapar vi en crowdsourcad audioguide till hela världen!

Kontakt

Lisa Evertsson Norrevik
lisa@storyspot.se

  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Storyspot
    Logo Storyspot

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.