19 Dec, 17:45–20:00

Tres Amigos – Effektivare Projektteam

Genom sina uppdrag och projekt har Alex under åren sett hur ineffektiva team har skapat sämre kommunikation och hög stress för projektmedlemmarna. Konsekvensen av detta har lett till längre leveranstider, bristande kvalité och sämre resultat. Problematiken Alex har sett har grundat sig i organiseringen och relationen mellan projektmedlemmarna. Alexs tankar har lett honom fram till en förfinad agil projektmetodik som även har implementerats i Alex senaste konsultuppdrag. Han kallar metodiken för Tres Amigos!

Talare: Alex Karpsson 

Alex född och uppvuxen i Lettland och med en bakgrund som javautvecklare. Alex kommer från en tuff bakgrund och har startat med två tomma händer i Sverige och har genom den egna motivationen arbetat sig fram till där han är idag. Genom åren har Alex förfinat arbetsmetodiker inom det agila området och testarens roll i gruppen. Alex är sedan 2008 bosatt i Sverige och arbetar på Webstep som konsult inom test.

Kontakt

Michael Tiberg
0701-46 92 54
michael.tiberg@foocafe.org

  • Tid: 19 december, 17:45–20:00
  • Plats: Goto 10, Hammarby Kaj 10D
  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangör: Foo Café
    Logo Foo Café

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.