5 sep, 12:00–18:00

INSTÄLLT – Tidsvåg – en spelfest

Välkommen till en dagsfest om spel och kvinnors framgångar inom spelbranschen. Spela indiespel och kommersiella spel och lyssna på talks med kvinnliga spelutvecklare och entreprenörer.

OBS: Detta kommer istället att genomföras under våren 2021, håll utkik efter nytt datum.

Tidsvåg – en spelfest, är en dagsfest om spel och kvinnors framgångar inom spelbranschen. Vi vill inspirera fler unga tjejer och icke-binära att se spel och programmering som möjliga framtidsyrken genom att synliggöra kvinnliga förebilder. Under dagen kommer det gå att spela indiespel och kommersiella spel och testa på VR. Lyssna till samtal med kvinnliga spelutvecklare och entreprenörer och ställa frågor till branschfolk. På plats finns även DJ:s, dansare och tekniska konstinstallationer.


Dagen arrangeras av Game Dev Force i samverkan med Futuregames och Internetstiftelsen under kreativ ledning av kulturforskaren Elisabeth Tegner.

Medverkande: Toca Boca, Grand Mountain Adventure, Valkyrie Jam, Antler Interactive, Neat Corporation, Frostbite, Resolution Games, Fast Travel Games med flera.

Mer information finns att läsa på www.tidsvag.se
Digital Art: Line Wintermarker
https://www.instagram.com/wintermarker/

Kontakt

Goto 10
info@goto10.se

  • Tid: 5 september, 12:00–18:00 (inställt!)
  • Plats: Gradängen, Goto 10, Hammarby Kaj 10D (plan 1)
  • Pris: Kostnadsfritt
  • Arrangörer: Elisabeth Tegner, Internetstiftelsen
    Logo Elisabeth Tegner
    Logo Internetstiftelsen

Det är helt kostnadsfritt att vara medlem på Goto 10.

För att kunna gå på evenemang hos Goto 10 behöver du registrera dig som medlem. Det är helt kostnadsfritt. Vänligen fyll i formuläret nedan.

Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält
Obligatoriskt fält

Ange din e-postadress

Ange en giltig e-postadress.